Kalender

Maatschappelijke stagemarkt (MaS-Markt)

Wanneer?

29-05-2018 - 19:00

Waar?

Breukelen
Dé ontmoetingsplek voor leerlingen en vrijwilligersorganisaties rondom maatschappelijke stages binnen Stichtse Vecht.

Elk jaar zetten meer dan 500 leerlingen zich met een maatschappelijke stage in om binnen Stichtse Vecht 20 uur vrijwilligerswerk te doen. Om de juiste matches te kunnen maken tussen leerlingen en vrijwilligersorganisaties is de MaS-Markt in het leven geroepen. Op de markt zullen een flink aantal organisaties en rond de 300 leerlingen én ouders van RSG Broklede en Broeckland aanwezig zijn. Wij vertrouwen erop dat er ook dit jaar weer mooie ontmoetingen gaan plaatsvinden!

Wilt u met uw organisatie ook op de MaS-Markt staan? Meld u dan hier aan. 

Prokkelweek 4 t/m 9 juni

Wanneer?

04-06-2018 - 09:00

Waar?

Stichtse Vecht

Een prokkel is een prikkelende ontmoeting tussen iemand met een verstandelijke beperking én iemand zonder. Dat kan tussen twee mensen zijn, maar ook in een groep. Iedereen kan mee doen en het kan overal plaatsvinden. In buurten, bedrijven, (zorg)instellingen, met woningcorporaties, fondsen en bij een speeltuinvereniging of kinderboerderij. In 2018 is de Prokkelweek van 4 t/m 9 juni. Stichting Prokkel stimuleert organisaties, bedrijven, particulieren én mensen met een verstandelijke beperking om samen iets te doen tijdens de Prokkelweek: één week in het jaar als voorbeeld en inspiratie voor de rest van het jaar. Voor meer informatie: www.prokkel.nl.

 

Vrijwilligersfeest 2018

Wanneer?

23-11-2018 - 18:00

Waar?

Breukelen

Vrijdag 23 november 2018 organiseert de Vrijwilligerscentrale in opdracht van de gemeente Stichtse Vecht het jaarlijkse vrijwilligersfeest in Theater 4en1 in Breukelen. Met het feest willen we vrijwilligers uit Stichtse Vecht hartelijk bedanken voor hun inzet, wordt de vrijwilliger van het jaar verkozen en zijn er verschillende andere activiteiten om er weer een gezellige avond van te maken.