Mama Lokaal Maarssenbroek

Om de week op vrijdagochtend van 10:00 - 11:30 uur organiseerd Ouders Lokaal in Bibliotheek Maarssenbroek het Mama Lokaal.

Mama Lokaal

Bij het Mama Lokaal kunnen zwangeren en kersverse moeders vrijblijvend binnenlopen en andere moeders ontmoeten die ook net (of bijna) een baby hebben gekregen. Moeders van peuters en kleuters zijn ook van harte welkom!  Onder het genot van een kopje thee of koffie kun je ervaringen uitwisselen of vragen stellen aan deskundigen die met regelmaat eventjes komen binnenlopen. Bijvoorbeeld: een verloskundige, een lactatiekundige, een verpleegkundige van het consultatiebureau of een babymasseuse.

Mama Lokaal wordt georganiseerd door een team (jonge) moeders en is gratis (je betaalt alleen je eigen consumpties). Reserveren is niet nodig, je kunt gewoon binnenlopen.

Ouders Lokaal

Ouders Lokaal is een platform voor en door ouders en is er op gericht om ouders/opvoeders via leuke activiteiten met elkaar in verbinding te brengen. Ouders Lokaal is een samenwerking met het CJG (Centrum voor Jeugd en Gezin).

Meer informatie

Meer informatie op stichtsevecht.ouderslokaal.nl

Wil je deze ochtend een bepaald thema terugzien, heb je ideeën of vragen voor een deskundige? Laat het weten via de ideeenbus.

Moeders gezocht voor Mama Lokaal

Ouders Lokaal zoekt moeders die coördinator of gastvrouw willen zijn voor Mama Lokaal in Maarssenbroek

Verder zoekt Ouders Lokaal enthousiaste moeders die het Mama Lokaal Breukelen en Loenen weer leven in willen blazen

Enthousiast geworden? Neem contact op met info@ouderslokaal.nl