MaS-Markt 29 mei 2018

Perfecte match met maatschappelijke stagiaires

De stagemarkt vindt dit jaar eerder in het jaar plaats, namelijk al op 29 mei 2018. Elk jaar zetten meer dan 500 leerlingen zich met een maatschappelijke stage in om binnen Stichtse Vecht 20 uur vrijwilligerswerk te doen. Een unieke kans om jongeren bij vrijwilligerswerk te betrekken. Locatie MaS-Markt: RSG Broklede in Breukelen.
 

Waarom de MaS-Markt?

Om de juiste match te kunnen maken tussen leerlingen en vrijwilligersorganisaties is de MaS-Markt in het leven geroepen. De markt is een beursvloer waar organisaties hun vrijwilligersplekken promoten en leerlingen op hun beurt een goed beeld krijgen van de stages die er zijn. Voor beide partijen is het een mooie kans elkaar persoonlijk te ontmoeten, zodat de matches makkelijker te maken zijn. Op de markt zullen een flink aantal organisaties en rond de 300 leerlingen én ouders van RSG Broklede en Broeckland aanwezig zijn.

Workshop 
Om organisaties te ondersteunen in het opzetten van een aantrekkelijk stageplan, organiseert de Vrijwilligerscentrale op 17 april 2018 de workshop 'de ultieme maatschappelijke stage'. Tijdens de workshop werken we samen aan het opzetten van een interessant stageplan en de uitwerking van de stageplek. 
 

Wilt u deelnemen aan de MaS-Markt en/of de workshop? Meld u dan hier aan: aanmelden

Voor meer informatie over de maatschappelijke stage, klik hier.