UtrechtDownUnder zoekt suppoosten (gastvrouw / gastheer)

Functieomschrijving

UtrechtDownUnder is een kunstroute waarbij actuele kunst gepresenteerd wordt in de historische werfkelders aan de Oudegracht. Spraakmakend recent werk van makers die een binding met Utrecht hebben.

Zesendertig geselecteerde kunstenaars gingen de uitdaging aan en tonen hun werk tussen kasten, kantoorinrichtingen, keukens, opslagplaatsen en op sfeervolle woonplekken. Bezoekers dwalen langs een twintigtal locaties en worden verrast door kunstwerken in een bestaande omgeving.

WIJ ZOEKEN OP KORTE TERMIJN SUPPOOSTEN (gastvrouw/ gastheer)

Als suppoost houd je toezicht op de kunstwerken bij een van de 20 werfkelders, je controleert de kaartjes, beantwoordt vragen en draagt samen met je collega’s bij aan een ontspannen sfeer tijdens de tentoonstelling.

Ben jij iemand die bezoekers op een vriendelijke manier te woord kan staan, alert is en overzicht kan houden over de locatie? Kom dan bij ons team, we stellen je hulp zeer op prijs.

KLIK HIER OM JE AAN TE MELDEN

WIJ VRAGEN:

  • Een inzetbaarheid van liefst minimaal 3 middagen.
  • Je bereidheid om volledige diensten te werken van 12.30 - 18.00 uur.
  • Betrouwbaarheid en je afspraken na kunnen komen vinden wij belangrijk.

 

WIJ BIEDEN:

Wij bieden we een prettige werksfeer binnen een leuk team en de gelegenheid om veel kunstenaars en kunstliefhebbers te ontmoeten. Daarnaast betalen wij een vrijwilligersvergoeding a 10 euro per middag. Doe je 6 de middagen mee dan krijg je een bonus en heb je totaal 70 euro verdiend. Doe je alle 9 middagen mee dan is de vergoeding 110 euro.

KENNISMAKING

Vooraf is er een kennismakings- en informatiebijeenkomst speciaal voor de suppoosten en kassamedewerkers. Wij praten dan iedereen in over de kunstenaars en kunstwerken die tijdens UtrechtDownUnder te zien zijn.
We stellen jouw aanwezigheid hierbij zeer op prijs en zien je graag op donderdag 24 augustus om 20.00 uur bij Kunstliefde, Nobelstraat 12A, 3512EN, Utrecht.

Heb je nog vragen?
Mail naar utrechtdownunder@gmail.com

Aanmelden en je beschikbaarheid doorgeven? KLIK HIER

Overige informatie
Doelgroep: 
Nee, geen bijzondere doelgroep
Activiteit: 
Gastvrouw/heer
Werktijden, frequentie en duur: 
12.30 - 18.00 uur
Vaardigheden: 
Wij zoeken collega's die bezoekers op een vriendelijke manier te woord kunnen staan, alert zijn en overzicht houden over de locatie.
Onkostenvergoeding: 
Wij bieden een vrijwilligersvergoeding a 10 euro per middag. Doe je 6 de middagen mee dan krijg je een bonus en heb je totaal 70 euro verdiend. Doe je alle 9 middagen mee dan is de vergoeding 110 euro.
Aantal vrijwilligers: 
20