Post | augustus 2024 | 1 min lezen

Dromen, durven, doen: Gelukki Geit

Door Shirly Martens van Gelukki Geit
stichting Gelukki Geit

Wist je dat je als maatschappelijke organisatie een blog kunt opsturen naar [email protected]? Dan zorgen wij dat er met jouw blog extra promotie voor jullie organisatie en vacatures wordt gemaakt. Met deze keer: Stichting Gelukki Geit


Van droom naar idee, naar realiteit

Op 1 mei 2024 kreeg gemeente Stichtse Vecht er een nieuwe maatschappelijke organisatie bij: Stichting Gelukki Geit.

Deze super leuke stichting zijn we gestart om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een werk/leer trajecten aan te bieden. Dit doen we op kinderboerderij Otterspoor. Op de kinderboerderij verzorgen we de dieren, onderhouden het terrein en maken een praatje met bezoekers.



We doen dit graag samen met mensen met autisme, ADD, ADHD, burn-out. Maar ook met mensen met een licht verstandelijke beperking/NAH helpen mee. De deelnemers gaan aan de slag met persoonlijke doelen die in overleg worden opgesteld.


Op dit moment zijn we alleen op de donderdag aanwezig, maar we willen dit graag uitbreiden naar meer dagen. De groepen zullen uit maximaal zes personen bestaan met een minimum van drie personen.


Kom snel een kijkje nemen of proefdraaien zodat je de sfeer kan voelen en kan kijken of deze super leuke werkplek ook voor jou wat is! Wil je meer informatie of heb je vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!





Op de organisatiepagina van Gelukki Geit vind je meer informatie over de organisatie en vacatures.

Deel blogpost