Einde VakantieBieb

Vanaf 1 juni tot  31 augustus 2017 is de VakantieBieb weer open met meer dan 60 gratis e-books voor het hele gezin, zoals zoals "De Grijze Jager" van John Flanagan, "Dolfje Weerwolfje" van Paul van Loon, "Verdacht" van Carry Slee, "De gevleugelde" van Arthur Japin, "De eerste vrouw" van Susan Smit, "Neem een geit" van Claudia de Breij of "Hittegolf" van Suzanne Vermeer. Jongeren en volwassenen met dyslexie kunnen een deel van de e-books in een aangepast lettertype lezen.

Voor de VakantieBieb hoeft je geen lid te zijn van de Bibliotheek.  Wil je meer e-books lenen of ben je na 31 augustus nog niet klaar met je boek dan kan je als lid van de Bibliotheek deze en heel veel andere titels gratis lenen via www.bibliotheek.nl/e-books.
 
De Bibliotheek is een belangrijke ontmoetingsplek waar iedereen zich thuis kan voelen. Volwassenen en kinderen lezen, spelen, leren, ontmoeten en werken in de Bibliotheek. De Bibliotheek is van en voor iedereen midden in de samenleving. Als je ook geinteresserd bent om het verschil maken in iemands leven, kijk dan naar de vacatures op www.vrijwilligersstichtsevecht.nl of neem vrijblijvend contact op met info@bibliotheekavv.nl.