Wie vindt het leuk om onze vijvers te onderhouden?

Wie vindt het leuk om onze vijvers te onderhouden?

Structureel werk · Flexibele uren
Griftenstein 1a, 3621 XJ Breukelen, Nederland
3 Goede gezondheid en welzijn
Ontmoeten
Activiteit Delen
Atelier Buitengewoon
#80858
Scan me of ga naar www.vrijwilligersstichtsevecht.nl/o/Atelier-Buitengewoon1/activiteiten/Wie-vindt-het-leuk-om-onze-vijvers-te-onderhouden/80858 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Wij hebben 3 vijvers bij onze dagbesteding met allemaal goudvissen. We missen de kennis en tijd om dit goed te onderhouden.

Uitgebreide omschrijving

Bij onze dagbesteding Atelier Buitengewoon hebben wij 3 vijverbakken. Deze zitten vol met visjes en waterplanten. Onze deelnemers kunnen hiervan genieten als ze buiten in de tuin zijn.


Helaas hebben wijzelf te weinig tijd om de bakken mooi te onderhouden. Het groeit vaak dicht met planten of er vallen veel bladeren in. Het zou superfijn zijn als er iemand is dit dit in de gaten kan houden en ook kan onderhouden.


De vissen voeren doen onze deelnemers zelf. En zijn ook meestal wel bereid om te helpen bij de vijvers.

Het is zeer nuttig werk op een hele bijzondere plek. De deelnemers zijn en de begeleiders zijn heel gezellig en waarderen jouw hulp enorm.

En de koffie staat altijd klaar!

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen

Over Atelier Buitengewoon

Onze creatieve dagbesteding is er voor mensen met een beperking, met een licht psychische aandoening of mensen met autisme stoornissen. Wij bieden mensen een plek om elkaar te ontmoeten, om structuur op te bouwen en creativiteit te ontwikkelen. Op het atelier kan worden geschilderd, getekend, met papier gewerkt aan recycle art en textiele werkvormen. Er is altijd iets dat je kan doen.