Delano (13) zoekt een maatje die speciaal voor hem langskomt

Delano (13) zoekt een maatje die speciaal voor hem langskomt

Structureel werk · 2–3 uur/week · Start vanaf 19 sep 2024
Stichtse Vecht, Nederland
CreatiefComputerSociaal contact
ZorgWelzijnMensen met een beperking
3 Goede gezondheid en welzijn
Activiteit Delen
Handjehelpen
#85689
Scan me of ga naar www.vrijwilligersstichtsevecht.nl/o/Handjehelpen3/activiteiten/Delano-13-zoekt-een-maatje-die-speciaal-voor-hem-langskomt/85689 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Delano (13 jr) zoekt een maatje. Door zijn progressieve spierziekte is hij van regulier naar speciaal onderwijs gegaan, maar nu wonen zijn klasgenoten best ver

Uitgebreide omschrijving

Delano (13 jr) zoekt een maatje. Door zijn progressieve spierziekte is hij van regulier naar speciaal onderwijs gegaan, maar nu wonen zijn klasgenoten best ver weg. Hij woont in een liefdevol gezin, maar toch mist hij wel eens iemand om mee te spelen en praten.

Hij houdt van gamen, tekenen maar staat ook open voor initiatieven van anderen. Even naar buiten en een leuke plek opzoeken zou hij ook graag samen doen. Vind jij het leuk eens bij Delano op bezoek te gaan? Reageer dan nu!

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen

Over Handjehelpen

Handjehelpen koppelt mensen die hulp nodig hebben aan precies de juiste vrijwilliger. Onze hulpvragers geven aan dat dankzij een maatje hun leven fijner is, dat ze méér contacten hebben en beter in hun vel zitten.