Help jij Sanne (25) en doe je wat leuks met haar kinderen?

Help jij Sanne (25) en doe je wat leuks met haar kinderen?

Structureel werk · 2–3 uur/week · Start vanaf 19 sep 2024
Stichtse Vecht, Nederland
CreatiefActiviteiten begeleidenZorg
ZorgWelzijn
3 Goede gezondheid en welzijn
Activiteit Delen
Handjehelpen
#85698
Scan me of ga naar www.vrijwilligersstichtsevecht.nl/o/Handjehelpen3/activiteiten/Help-jij-Sanne-25-en-doe-je-wat-leuks-met-haar-kinderen/85698 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Sanne (25) heeft een lastige periode achter de rug, en zet momenteel positieve stappen. Ondersteun jij haar een beetje door wat met haar kinderen te ondernemen?

Uitgebreide omschrijving

Moeder Sanne (25) is sinds kort alleenstaande moeder en woont met haar kinderen op het woonwagenterrein. Doordat er bij Sanne meerdere trauma’s hebben afgespeeld, valt de zorg voor de jongens haar zwaar. Ook heeft ze weinig middelen om iets leuks met de kinderen te gaan ondernemen. Sanne probeert rond te komen door middel van haar schoonmaakwerk. Ze is druk bezig met haar rijlessen en het zou haar helpen als de kinderen een paar uurtjes bij een ander gezin verblijven.

Sanne gunt Lucas (4) en Victor (2) een plek waar ze de ruimte krijgen om te spelen. De kinderen kunnen lekker zelfstandig spelen met auto's en fietsjes, maar binnen tekenen en knutselen zou ook bij ze passen. Doe jij wat leuks met de kinderen en help je Sanne?

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen

Over Handjehelpen

Handjehelpen koppelt mensen die hulp nodig hebben aan precies de juiste vrijwilliger. Onze hulpvragers geven aan dat dankzij een maatje hun leven fijner is, dat ze méér contacten hebben en beter in hun vel zitten.