Gezocht iemand die kan helpen bij het werven van deelnemers

Gezocht iemand die kan helpen bij het werven van deelnemers

Structureel werk · Flexibele uren
Antilopespoor, 3605 CR Maarssen, Nederland
ZorgMensen met een beperkingDierenwelzijn
8 Eerlijk werk en economische groei10 Ongelijkheid verminderen
Activiteit Delen
Stichting Gelukki Geit
#84183
Scan me of ga naar www.vrijwilligersstichtsevecht.nl/o/Stichting-Gelukki-Geit/activiteiten/Gezocht-iemand-die-kan-helpen-bij-het-werven-van-deelnemers/84183 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Graag zou stichting Gelukki Geit hulp krijgen bij het werven van deelnemers en het aanvragen van subsidies.

Uitgebreide omschrijving

Graag zouden wij hulp krijgen bij het werven van deelnemers. Mocht je iemand kennen, een organisatie kennen die ons kan verder helpen, goed contacten kunnen leggen met organisaties dan zou dat ons goed van pas kunnen komen!


Ook zijn wij op zoek naar iemand die ons kan helpen bij het aanvragen van subsidies. Zelf hebben we ons hierin verdiept maar we komen tijd tekort om ons hier ook op te richten. Daarom zou het fijn zijn als iemand ons kan helpen die al ervaring heeft met het aanvragen hiervan en weet wat de procedures zijn.

Op dit moment draaien wij zonder subsidies.

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen

Over Stichting Gelukki Geit

Bij Gelukki geit bieden we arbeidsmatige dagbesteding en/of een leerwerktraject aan op kinderboerderij Otterspoor. Hierbij richten we ons op jongvolwassenen en volwassenen met autisme, een psychische hulpvraag of mensen met een licht verstandelijke beperking. Zoals mensen met niet aangeboren hersenletsel en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt door angst, depressie en burn out. Deze doelgroep varieert in de leeftijd van 17 tot ongeveer 40 jaar.